ÖPPET BREV Kopia till : Socialminister Margot Wallström, Pressen, Folkpartiet,TF Trollhättan, Riksdagsledamot Siv Persson, Andre vice Talman Görel Thurdin.

till Riksdagsledamot
Barbro Westerholm!


Det är skrämmande att du i folkpartiets namn, argumenterar för en fortsatt amalgamförgiftning av svenska folket.

Det måste vara politiskt självmord att försöka förgifta sina väljare. Hur kan du mot bättre vetande, begära att vi skall behålla ett av de giftigaste ämnen vi känner, som tandlagningsmaterial?

Det är bara att hoppas att väljarnas dom blir hård, över dem som öppet går ut och säger att dom vill förgifta svenska folket.

Även om du känner att du måste försvara din gamla ståndpunkt från din tid som ”osakkunnig” på socialstyrelsen är det dags att du inser att du blev förd bakom ljuset av dem som fick dig att tro att amalgam var säkert. Idag finns det så mycket forskning som visar på giftighet och sjukdomsframkallande i samband med amalgam, att du borde skämmas som fortfarande pratar om att använda amalgam. Att det idag finns så mycket bevis är snarast ett under, då ni inom amalgammaffian styrt alla forskningspengar till de som försökt bevisa att det skulle vara ofarligt med amalgam.

Det är hög tid att ge upprättelse till de forskare som arbetat hårt för att få fram sanningen. T.ex Mats Hansson i Lund, som genom påtryckningar från bl.a. socialstyrelsen (på den tiden du satt där) tvingades sluta sin forskartjänst, då han vägrade ge upp sanningen. Han föll inte undan för hoten från dina vänner inom amalgammaffian, utan stod för sanningen och blev av med sin tjänst. Nu är sanningens tid på väg och det kommer att falla många lögner till marken. Det är helt klart att din motion 1997/98: So 31, borde kastas där den hör hemma, ( i papperskorgen). Vi föreslår att du drar tillbaka den, för att du skall slippa stå där med skammen i framtiden, då du insett ditt misstag.

Många förgiftade hälsningar från Tandvårdsskadeförbundet i Halmstad.

 
Genom Ulla o Roland Johansson

302 59 Halmstad
 


Barbro Westerholm tycker fortfarande att det är en kontrovers, men är det?
Med de fakta som finns är det egentligen bara metoder för att enkelt kunna fastställa sjukdomsorsak som fattas.

Dubbelblind Barbro Westerholm

Hon skriver här en debattartikel:
Amalgam - en medicinsk kontrovers Barbro Westerholm, Riksdagsledamot (fp).
Har varit införd i ett antal tidningar, med liknande lydelse.

som har fått många att reagera, här är några stycken.
En medicinsk skandal
Är Barbro Westerholm (fp) blind?
Prestige bakom försvaret av amalgam    


Välkommen och tyck till i gästboken