INSÄNDARE

 

 

Tredje
amalgamkriget !

 
Det tredje amalgamkriget pågår just nu för fullt. Det är inga kulor, bomber och granater i detta krig. Men det är likväl fullt av sårade och lidande människor som likt skadeskjutna djur drar sig undan.

Det är därför som detta krig är så osynligt.

Men likväl är det troligtvis över 100.000 människor i Sverige som mer eller mindre är drabbade.

I övriga värden är det flera miljoner det handlar om. I krig är det mycket som offras och många oskyldiga som drabbas.

Det första som offras brukar vara sanningen. Dom oskyldiga är i det här kriget den lilla och svaga amalgamsjuka människan.

Alla vi amalgamsjuka (som orkar) försöker att söka och sprida sanningen om dessa fruktansvärda gifter som tandläkarna, under falska intygelser om dess ofarlighet, inplanterar i våra munnar.

Som motståndare har vi mäktiga penga intressen med tandersättnings- industrin i spetsen Beträffande artikeln som var publicerad i Svt text den 20/1, och i ÖA sidan 32 den 21/1, om att "amalgamfyllningar inte alls skadligt för hälsan" av en forskargrupp i Göteborg.

Enligt en säker och högt uppsatt källa har "myndigheterna i Australien förkastat denna Göteborgs studie, för att den var ovetenskapligt utförd".

Där samma källa säger "enligt oberoende forskare är Göteborgs studien ett praktexempel på vetenskapligt bedrägeri".

För er som vill ta del av det som händer just nu i detta krig, kan ni t.ex. gå in på Internet adresserna: http://www.kvicksilver.org och http://www.iaomt.nu Här finns det mycket intressant att läsa för er som Vill veta mera.

En speciell uppmaning gör jag till alla tidningar att sända ut "krigskorrespondenter" på internet för en neutral bevakning av det rådande krigsläget.

Välkommen att gå med i detta krig på den vinnandes sida, dvs samma sida som Tandvårdskadeförbundet. Tillsammans ska vi sätta stopp för detta vansinne med alla dessa gifter som tandvården dumpar och har dumpat sedan början av 1800 talet i våra munnar.

Där finns gifter som kvicksilver (5 ggr giftigare än bly), blymönja, kadmium, kreosot, kloroform, eugenol, paraformaldehyd, formadehyd, formalin, aluminium och arsenik.

Hallandsåsens giftkatastrof är ingenting i jämförelse med giftkatastrofen i våra munnar. Samtliga här uppräknade ämnen är biologiskt aktiva och innebär potentiella risker för människokroppen. Tandvården är alltså en stor gifthärd.

Där återfinns i stort sett alla de ökända gifter som i den yttre miljön är förbjudna eller kringgärdade med mängder av restriktioner.

Munnen är snart den enda plats där det är tillåtet att dumpa vilka miljögifter som helst, och det sker i stor skala, år ut och år in med myndigheternas goda minne.

Hur länge tänker ni på Socialstyrelsen aktivt medverka till denna giftkatastrof?

 
Signaturen: Christer Lindgren, Örnsköldsvik.

   
har tidigare även varit publicerad i :
Örnsköldsviks Allehanda, 28/1 -98


Välkommen och tyck till i gästboken