AKTUELLT  

Mobiltelefonmast stoppad
i England
 
   

Aftonbladet skrev i går (17/3) om den kända engelska fotomodellen Jerry Hall. Hall (som också är känd som Mick Jaggers f.d. fru) är mycket aktiv för att uppmärksamma allmänheten på de möjliga riskerna med strålning från mobiltelefoni. Hon har förbjudit sina barn att tala i mobiltelefon och är aktiv mot en mastbygge i närheten av hemmet. -Jag vill att mina barn ska få växa upp i en hälsosam miljö, säger hon.

Hon engagerar sig också för sin cancersjuka tvillingsyster Terry:

-När Terry blev sjuk frågade läkarna om hon använde mobiltelefon eller bodde i närheten av en sån här mast. Alla människor vet att elektromagnetisk strålning är farlig och att den kan orsaka cancer.

Nyligen såg vi att Fayed, ägaren till varuhuset Harrod i London, kämpade tappert och offentligt mot utplacering av mobiltelefonmaster. Det finns en annan temperatur i England jämfört med Sverige när det gäller mobiltelefoni. Och observera: en del läkare frågar sina patienter om de använder mobiltelefon och om de bor i närheten av en mast!

I dagens (18/3) Aftonblad rapporterar man om att Jerry Hall vann den första omgången mot telefonbolaget (Orange) som ville sätta upp en mast i närhet av hennes hem. Richmonds kommun, där Hall bor, beslutade att avslå tillstånd för den 8 meter höga masten. -Jag vill skydda mina barn från livsfarlig strålning, sa Hall som skrivit protestbrev mot masten.

Ett antal rätt kända svenskar har ont av elektromagnetiska fält. Någon vet jag till och med som anser sig ha blivit blind av strålning av mobiltelefoni. Tyvärr så är aktiviteten från dessa prominenta personer i frågan om elektromagnetiska fält mycket liten.

Har Ericson blivit så stort här att det blir mer eller mindre allmän tunghäfta?

Janne Å

 

 


 

(Startsverige.nu - Bannerbyte)
(Startsverige.nu - Bannerbyte)
 

Fler artiklar om strålning / el

Elkänslighet, oro och psykologiskt betingat?

Inga strålande insikter hos regering och miljödepartement

Biologiska effekter av radio- och mikrovågor.

Rådet för arbetslivsforskning svarar på kritik om den "kundanpassning" som inte gagnar medborgarna utan i alla stycken först företräder mobil branschen.

Kommentarer till överklagade bygglov för mobiltelefonmaster

Kunskapsläget beträffande känslighet för mobiltelefonsändare

OLIKA SLAGS MOBILTELEFONFORSKNING

Övergrepp inom sjukvården - elöverkänslig patient illa behandlad

Forskare varnar för Mobiltelefoner

Mobiltelefoner och hälsorisker

Mobiltelefonstationer - hälsorisker

Förbud mot mobiltelefon. I Tyskland

Härliga tider! Strålande tider!

"MASTEN MÅSTE TAS BORT"

Bestrålning


Åter till förstasidan
Välkommen och tyck till i gästboken
© http://www.kvicksilver.org/