AKTUELLT 2002-11-24

 

 
Ny bok!

 
"Under isättandet av dessa nya amalgam blev jag bara tröttare och tröttare och i december –83 fick jag en urinvägsinfektion som i januari –84 ledde till en njurbäcksinflammation. Denna blev dessutom felbehandlad. Jag fick för svagt penicillin. En månad efter kuren fick jag rätt kur, men hade hela tiden gått med hugg i njurarna.

Sedan fick jag sju stycken halsflussinfektioner under våren-84, vilka behandlades med penicillinkurer. Jag mådde inte bra av penicillinet, vilket jag ett flertal gånger försökte säga till läkarna, men det viftade de bara bort.

Och jag var så slut, fast inte trött och matt på ett vanligt sätt. Detta var en ihållande, egendomlig och mycket skrämmande känsla av matthet i kroppen.

Sedan kom symtomen ett efter ett, bland annat; hjärtklappning, ont i hjärtat, ibland anfåddhet för minsta lilla (som att prata hetsigt), svårt sova, yrsel, ryggsmärtor, omväxlande med ryggskott, nacksmärtor, bihåleproblem, huvudvärk, magproblem, våldsamma diarréattacker cirka en till två gånger i månaden som gjorde mig totalt däckad. Jag fick konstig dimsyn sommaren –84, mensproblem och den obehagliga mattheten och svagheten som jag ofta kände skrämde mig. Jag mådde allmänt konstigt och var mycket orolig över min hälsa."

 

Boken "Bakom leenden..." kan beställas via Tandvårdsskadeförbundet, Info, i Stockholm.

 

(Startsverige.nu - Bannerbyte)
(Startsverige.nu - Bannerbyte)
 

Tyck till

  Namn:
  e-mail:

Åter till förstasidan
Välkommen och tyck till i gästboken
© http://www.kvicksilver.org/